Föreläsning

/workshop

Idag är det knappast okänt att vi till stora delar äter fel, stressar för mycket, rör oss för lite och sover allt sämre. De flesta av oss vet detta, så varför gör vi inget åt det? Vi har lång erfarenhet av ledande roller, och har i arbetet på nära håll sett hur ohälsa och livsstilsrelaterde sjukdomar ökar på arbetsplatser.  Vilket får konskvenser på alla områden i livet.

 

Vi är paleo & lågkolhydratkost ut i fingerspetsarna,  och lever själva så sedan flera år tillbaka.  All mat är inte bra för oss, och vi behöver lära oss att välja på ett bättre sätt i dagens sockerstinna utbud. Om majoriteten av oss bara tar några steg i rätt riktning så kommer de flesta att märka stor skillnad. Och troligen även du som ledare/chef när det kommer till dina medarbetare. Vi är för er som verkligen vill må bättre och inser att det inte funkar i längden med quickfixar á la löpsedlarna.

 

Vi kommer gärna till er och utmanar era föreställningar om kost, hälsa & motion. Synliggör hel- och halvsanningar & myter kring livsstil. En hel del provokationer utlovas, liksom skratt och kanske en känsla av skräckblandad förtjusning. Men vi gör det med glimten i ögat och utan pekpinnar. Efter att ha träffat oss kommer du och dina medarbetare att ha fått förståelse & konkreta verktyg för att börja må bättre. Och för att ge er det backar vi ända ner i stenåldern!

 

Vi erbjuder föreläsningar, workshops, utbildning och/eller enskilda konsultationer. Vi resonerar om vad som passar er bäst. 

Vi kan även arbeta långsiktigt med er på regelbunden basis.

 

För mer info, upplägg & offert, kontakta oss på info@healpaleo.se