Om

oss

Vi på HEAL paleo är alla certifierade funktionsmedicinska kost-och hälsocoacher av Paleo Institute, och utgår från ett funktionsmedicinskt synsätt. Vi vill hitta orsaken till ohälsa, inte bara lindra symptomen. Och vår absoluta övertygelse är att vi alla behöver äta bättre och då framför allt oprocessad mat utan socker. Precis som vi gjorde då vi var jägare och samlare, men så klart anpassat till den tid vi lever i idag.

Vi arbetar med en helhetssyn på människan, där allt hänger ihop. Från kost, motion till sömn och stress och vi ger dig verktygen du behöver för en varaktig hälsa.

Vårt

team

Björn Thulin kostrådgivare funktionsmedicin

Björn Thulin

Cert PI Funktionsmedicinsk kost-och hälsocoach

Björn har i många år arbetat som coach, handledare, utbildare, föreläsare och även arbetat med individ- och grupporienterat motivations- och förändringsarbete. Förändring kan vara besvärligt och det tar emot att jobba bort gamla invanda, ofta ogynnsamma, förhållningssätt & vanor och ersätta dom med något bättre och mer hållbart. Björn lever sedan flera år tillbaka enligt paleo och lågkolhydratkost, tränar och tävlar i triathlon, simning & swimrun. Och detta i stort sett utan kolhydrater/glukos utan genom fettdrift.

Gunilla Hoverbrant kostrådgivare funktionsmedicin

Gunilla Hoverbrant

Cert PI Funktionsmedicinsk kost-och hälsocoach

Gunilla har sin bakgrund inom immunologi på Karolinsk universitetssjukhuset. Yrkeslivet fortsatte senare in i IT-världen, och hon har mångårig erfarenhet av förändringsarbete och projektledning. Efter att själv ha blivit sjuk i en inflammatorisk tarmsjukdom, och kunnat äta sig frisk, ledde detta till en passion för kost och hälsa. Hon kan hjälpa dig att själv ta kontroll över din hälsa genom kost och livsstil.

Läkare funkionsmedicin paleo

Läkarkonsult 

För bästa resultat har vi läkare som vi samarbetar med vid behov. De har samma syn på funktionsmedicin som vi själva, och utbildade inom PI-kostrådgivning.